Sistema de gestió de magatzems

Inventari de doble entrada

Res es perd. Tan sols es mou d’ubicació.

Aquesta funcionalitat ens permet total traçabilitat dins del magatzem i des del client al proveïdor amb una simple interfície d’usuari.

Redueix el temps de cada procés

Odoo prepara totes les operacions en funció dels propis processos logístics: regles d’enviament, de recepció, estoc mínim, etc.

Optimitza planificació i tasques per a reduïr el temps que requereix cada procés.

Automatitza transaccions

Planifica automàticament els processos de picking, empaquetat, recepcions i moviments interns amb Open ERP utilitzant les teves pròpies regles.

Defineix les regles d’enviament i recepció per organitzar el magatzem o per gestionar moviments entre magatzems.

Traçabilitat total

Controla tot l’estoc accedint a les transaccions passades i futures. Segueix al detall els moviments d’estoc -fins i tot de cada peça- mitjançant la funcionalitat de doble entrada (clients, proveïdors o entre diferents fàbriques).

Navega per les activitats de preparació i execució per obtenir una visió clara del que ha passat amb un lot o producte específics.

Redueix el nivell d’estoc

Redueix l’estoc mentre fas repossicions.

Pots fixar regles d’estoc mínim per aconseguir aprovisionaments automàtics amb les quantitats correctes calculades d’acord amb els nivells òptims. Elimina l’estrés del teu estoc deixant que el sistema t’ajudi amb propostes d’execució.

Integrat amb Operacions

Segueix els teus contractes al detall amb Open ERP WMS. Està integrat amb Vendes i Compres per obtenir previsions exactes.

La intergració amb Comptabilitat ens dóna validacions en temps real i un coneixement més gran dels costos i ingressos de les operacions d’inventari.

Números de sèrie

Assigna números de sèrie a cada pas dels processos de recepció i subministrament.

Open ERP gestiona lots de producció (sèries o productes idèntics) o lots logístics (palets, caixes, etc) per ajudar-te en la seva traçabilitat.

Escala fàcilment el teu WMS

Gestiona les ubicacions internes i externes, clients, proveïdors o inventaris de fabricació amb Open ERP WMS basat en una estructura jeràrquica d’ubicacions.

Informes i panells

OpenERP et subministra el coneixement necessari per prendre decisions ràpides.

Pots dissenyar panells per obtenir una visió global de la eficiència dels teus magatzems.

Aprofundeix amb reports en temps real que tu mateix pots crear i compartir.

© Minorisa 2014 - Tots els drets reservats · Política de privacitat